Jonathan Vivaas Kise – Flacpodden

En musikkpodcast om den delen av musikkbransjen jeg selv vil høre noen snakke om.

I livets første episode av Flacpodden har jeg fått med meg fotograf og nettverksgeni Jonathan Vivaas Kise. Den ikoniske fotografen med bart har vært et fast inventar på omtrent enhver konsert jeg har vært på i Oslo. Når jeg ikke så han i photo-piten iført svart hettegenser prydet studiobildene hans albumcover og pressebilder for noen av Norges aller største artister. Sigrid, Girl In Red, Sondre Justad, Aurora og No. 4 for å smått nevne noen.

Jonathan er en utrolig ambisiøs, viljestyrt og engasjerende fotograf. En ting er de utrolig varme og flotte bildene han tar, men han har også en fantastisk evne til å stifte bekjentskaper og inngå samarbeid som gjør han ekstra spesiell i fotosammenheng.

Hvordan Jonathan har kommet seg dit han er, hvordan han finner sin egenverdi som frilanser og hvordan et av bildene hans endte på Time Square er bare noen av tingene vi snakker om i verdens første episode av Flacpodden.

Dapper har latt oss filme og spille inn podcast i deres stilige lokaler uten så mye som en mine og hvis det er en lokal sjappe på Grünerløkka du skal legge igjen noen grunker så er det Dapper. Hyggelige folk, stilige klær, digg mat og digg vin.

Flacpodden kan høres på Spotify og Apple Podcasts!

Er du en annonsør kanskje? Vil du støtte en ung entreprenør med hjerte av gull? La oss ta en uforpliktende prat da vel!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s