Konradsen – Flacpodden

I dagens episode av Flacpodden har jeg med meg Jenny Marie Sabel som sammen med Eirik Vildgren utgjør Konradsen.

Bandet imponerte meg stort tilbake i 2018 med singelen «Never Say A» som de fulgte raskt opp året etter med den kolossale «Baby Hallelujah». En mektig indie-folk-pop-låt fyllt til randen med musikkglede. Samme år ga de oss debutalbumet «Saints and Sebastian Stories» (2019) som fikk oppmerksomhet i flere internasjonale publikasjoner, blant annet Pitchfork, Lineofbestfit og Clash Magazine.

Albumet hadde noe noe opphøyd og evig ved seg. En kombinasjon av noe åndelig og hjemmekjært. Sammensetningen av produksjon i studio med Kåre Vestrheim og innspillinger DIY-stil på soverommet til Eirik Vildgren var nøkkelen til Konradsens lydbilde.

Dagens podcast er en videreutvikling av et intervju jeg fikk ha med duoen tilbake i 2019 for GAFFA. Siden da har jeg tenkt jeg ville lære mer om hva som får Konradsen til å tikke og det har resultert i en ganske så flott prat dere nå også kan høre!

Hør Flacpodden de steder du hører podcast. Vi er på Soundcloud, Spotifu og Apple Podcasts.

Stor takk til Dapper, produsent Fride Næss Nonstad og videograf Martin Bremnes.

Er du en annonsør kanskje? Vil du støtte en ung entreprenør med hjerte av gull? La oss ta en uforpliktende prat da vel!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s