Mest Seff – Flacpodden

I andre episode av Flacpodden har jeg med en av de mest underholdende og kreative rapperne jeg vet om akkurat nå, nemlig Mest Seff.

Daniel Yalew Steinset som han egentlig heter har sammen med Fredfades imponert rap-Norge med to dypt konseptuelle og originale rapskiver tuftet på humor, obskure samples og breial holdning til livet.

Mest Seff sin vei til musikken er nyansert og spennende. Fra å rappe etter skolen til å legge 16 bars på gutterommet til Fredfades, Via Kunsthøgskolen til å spille inn låter med Lars Vaular, Ivan Ave, KingSkurkOne og Chirag.

Din favorittrappers favorittrapper er en frase som har blitt ihjelbrukt, men å tillegge Mest Seff dette stempelet er heller ikke uhørt.

I dagens episode snakker vi rapmusikk og viktigheten av kreative utløp som ung. Vi snakker om hvordan Khio formet Tøyen Holding og det politisk korrekte klimaet i dagesn offentlighet. Vi avslutter med en nødvendig samtale om rasisme i vårt eget land og hvordan Mest Seff ble en uplanlagt stemme i sommerens rasismedebatt.

Dapper har latt oss filme og spille inn podcast i deres stilige lokaler uten så mye som en mine og hvis det er en lokal sjappe på Grünerløkka du skal legge igjen noen grunker så er det Dapper. Hyggelige folk, stilige klær, digg mat og digg vin.

Flacpodden kan høres på Spotify og Apple Podcasts!

Sto takk til Dapper, produsent Fride Næss Nonstad og videograf Martin Bremnes.

Er du en annonsør kanskje? Vil du støtte en ung entreprenør med hjerte av gull? La oss ta en uforpliktende prat da vel!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s